Onze visie

Palliatieve zorg is een benadering die de levenskwaliteit verbetert van de zorgvrager (en haar of zijn betrokkenen) voor wie genezing niet meer mogelijk is en de levensverwachting beperkt is. Elke zorgverlener draagt verantwoordelijkheid voor de invulling van deze zorg door de preventie en aanpak van lichamelijk, psychologisch, sociaal en spiritueel lijden. De keuzes van de geïnformeerde zorgvrager, die een vertaling zijn van persoonlijke waarden en wensen, vormen het fundamentele uitgangspunt.

Nieuwsberichten

Steun Heidehuis vzwU kunt onze werking financieel ondersteunen met een gift op het rekeningnummer van Heidehuis vzw BE13 7310 5261 9239 (nieuw rekeningnummer sinds 01/01/2022).

 

Giften vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar. Als u als particulier, vereniging of bedrijf interesse hebt om een evenement te organiseren of te ondersteunen, neem gerust contact met ons op: 050 40 61 50 of info@heidehuis.be.

 

 

Wist je dat je gratis Heidehuis vzw kan steunen? Dat kan via de Trooperpagina van Heidehuis vzw.

Hoe werkt het?

 

Heidehuis vzw heeft een eigen Trooperpagina: www.trooper.be/heidehuis. Op deze pagina staan links naar heel veel verschillende webshops. Als je via die links op de Trooperpagina van Heidehuis vzw naar de webshop surft, weet de shop dat jij Heidehuis vzw wil steunen. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven.  Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar Heidehuis vzw. Hoeveel dat is, staat bij het icoontje van de website.  Wil je meer weten? Bekijk dan deze info. Je vindt er ook een filmpje met meer uitleg.

 

Wat is Trooper?

 

Trooper is een platform waarop verenigingen zich kunnen aansluiten om geld in te zamelen. Dit gebeurt via online aankopen. Klanten zoals jij, kunnen online shoppen via de Trooperpagina van hun uitgekozen vereniging. Ze betalen dezelfde prijs als normaal, maar per aankoop van €100 geeft de online shop ongeveer €5 aan de organisatie. De donatie is afhankelijk van de online shop, naargelang het percentage dat ze zelf hanteren en dat trouwens zichtbaar is op de pagina van de vereniging. Wil je meer weten, lees dan de ‘Vaak gestelde vragen’ op de website van Trooper. 


Wil je er aan herinnerd worden dat je op een bepaalde webshop Heidehuis vzw kan steunen via Trooper?

 

Je kan in Chrome en Firefox een plugin installeren die jou hieraan herinnerd. (Ze werken er aan om dit ook in Safari op punt te zetten.) Hoe werkt het? Je kunt het hier bekijken.

 

Alvast heel erg bedankt om Heidehuis vzw te steunen!