Onze visie

Palliatieve zorg is een benadering die de levenskwaliteit verbetert van de zorgvrager (en haar of zijn betrokkenen) voor wie genezing niet meer mogelijk is en de levensverwachting beperkt is. Elke zorgverlener draagt verantwoordelijkheid voor de invulling van deze zorg door de preventie en aanpak van lichamelijk, psychologisch, sociaal en spiritueel lijden. De keuzes van de geïnformeerde zorgvrager, die een vertaling zijn van persoonlijke waarden en wensen, vormen het fundamentele uitgangspunt

Nieuwsberichten

VacaturesVacatures voor professionelen

 

We zijn op zoek naar een verpleegkundige voor het palliatief dagcentrum (M/V), halftijds (19u): vacature

 

Vacatures maken wij altijd bekend via deze pagina, de VDAB-website en onze facebookpagina. We wensen u veel succes in de zoektocht naar een gepaste job.

 

Vacatures voor vrijwilligers

 

Een extra vrijwilliger is altijd welkom! Iedere vrijwilliger heeft andere talenten. Om je kandidaat te stellen als vrijwilliger, of gewoon om meer info te krijgen, lees je meer info op deze pagina. Samen kijken we dan of jij zou passen in onze werking en welke taak het meest op jouw lijf geschreven is. Ben je benieuwd welke taken wij vaak nodig hebben? Lees dan hier de vrijwilligersvacatures. Ben je op zoek naar een andere invulling, laat het ons dan zeker weten!